Bestel nu jouw boek #erwaseenspijnhetboekje


Er was eens Pijn Podcast 

In Er was eens Pijn ~ de podcast, spreek ik met vrouwen over hun verhaal van pijn, schaamte, vergeving en/of verzoening. Ook vertellen zij op welke creatieve manier -de heldin in hen- is omgegaan met de tegenslagen. En of het hen is gelukt om terug op de rails te komen. Elke gast die ik spreek, ontvangt als bedankje, een Verzoensteen van mij. Een symbool, een steen die vrede wil sluiten, een ruzie wil bijleggen, wil verzoenen of stimuleert om los te laten. Op deze manier blijf ik letterlijk een steentje bijdragen aan een mooiere wereld!

Het begon allemaal in 2017 toen ik voor het eerst heb meegedaan aan een wedstrijd in de lezerscolumn van Metro Nederland. Het stuk heb ik “Er Was Eens Pijn” genoemd.

Twee dagen na mijn inzending werd ik gebeld door de redactie omdat mijn column als winnende column geplaatst zou worden in de grote landelijke krant Metro!

De column Er was een Pijn schreef ik naar aanleiding van mijn emotionele pijn en dat is nu de ook de basis van mijn Podcast.Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste afleveringen van #erwaseenspijn? Volg ons via dan Facebook, InstagramSpotifySoundcloud of Apple iTunes

Ik waardeer het enorm als je een reactie wil achter en laat weten wat je van ons gesprek vond. Wil jij ook jouw verhaal in één van de afleveringen vertellen en zo andere vrouwen inspireren? Mail mij dan via www.erwaseenspijnisvv.nl


Sprak een aflevering van de Podcast jou aan?

Vertel ons dan hoe het jou heeft geïnspireerd. Laat hieronder jouw reactie achter!


Reactie plaatsen

Reacties

Nadya van der Sluis
een jaar geleden

Ik heb de aflevering van Ingemar en Rheyna geluisterd en vond het prachtig om te horen hoe beide ondanks de geleden pijn kracht hebben weten te vinden in hun leven. Daarnaast vind ik dat zij beide mooi omschrijven wat hun die kracht heeft gegeven en hoe zijn met die kracht anderen proberen te helpen en te inspireren!

Tamara Lampers
een jaar geleden

Wauw Ik heb met kippenvel en emoties geluisterd naar een aantal popcasts uit de serie "Er was eens pijn". Heel toevallig herinnerde ik mij ook je verhaal vd schrijfwedstrijd en ik vind het geweldig te zien waarheen je het gebracht heeft.
Authentieke verhalen raken mij. Iedereen bedankt voor het delen "Kwetsbaarheid is de grootste kracht."

Rheyna
een jaar geleden

Wauww! Wat een podcast! Ik heb dingen kunnen herkennen, maar ook nieuwe inzichten gekregen. Super mooi verwoord en Ingemar stelt ook gerichte vragen om de verhalen goed te kunnen snappen. Of juist de lessen. Heel inspirerend! Ik kijk uit naar meer verhalen. Keep them coming! ☺️