Bestel nu jouw boek #erwaseenspijnhetboekje

Er Was Eens Pijn- Tamara Vertelt. SE.2 EP. 3.

Gepubliceerd op 7 december 2020 om 22:06

Haar story

Op 15 jarige leeftijd neemt ze  emotioneel afscheid van haar vader. Jaren later leidt het gemis en de pijnlijke herinneringen haar tot een depressie. Tijdens die periode krijgt ze oog voor daklozen. Met name Surinaamse oudere mannen. ‘Dit kan ook iemands vader zijn’, denkt ze regelmatig. 

Zo komt ze in contact met opa Johan. Ze ontmoet hem altijd bij de Bijenkorf. Er ontstaat een speciale band tussen hen. In een openhartig gesprek vertelt Tamara Lampers over de fijne, de gevoelsmatig angstige en de onvergetelijke bijzondere momenten tijdens hun. Wat heeft deze ontmoeting daadwerkelijk voor Opa Johan en Tamara betekent?


Bekijk hier het promofilmje dat we speciaal voor Tamara hebben gemaakt!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste afleveringen van #erwaseenspijn? Volg ons via dan FacebookofInstagram via Spotify,  Soundcloud of Apple iTunes. Ik waardeer het enorm als je een reactie wil achter en laat weten wat je van ons gesprek vond. Wil jij ook jouw verhaal in één van de afleveringen vertellen en zo andere vrouwen inspireren? Mail mij dan via www.erwaseenspijnisvv.nl


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.